Välkommen till Hambergaren

2013-03-13
20:01:23

Under ytan - Mikael Hamberg

2013-03-09
12:47:00

Skäggbild!

2013-03-09
12:14:28

Taylor Swift
 
Härlig låt!
 

2013-03-08
21:06:31

Björn attack på kissandet!
 
GUBBJÄVEL SPRING!!!! XD

2013-03-07
23:13:53

Bra låt! :D

2013-03-07
12:36:00

Penny
Idag har Penny (regnbågsboan) fått flytta in i de stora terrarier. Så skönt för nu står de inte massa tillfäliga plastlådsboenden överallt och kablar över halva rummet! 
 
 

2013-03-05
23:52:31

Love and Honor
Love and Honor var en så fin film! Sorglig men med mycket lycka också! 
 
Jag säger då det;
Love and friendship is the most important thing i the world!

Nu ska jag sova, drömma mig bort och upp imorgonbitti! Först möte på morgonen sedan en sväng till läkaren och kolla upp vad man kan göra åt magkatarr!
Godnatt alla där ute! :-)

2013-03-05
14:36:00

Kikar ut :P

2013-03-05
14:24:00

Skäggis har fått flytta in i sitt hem nu!
Idag gjorde jag klart så hon fick flytta in i sitt stora terrarium! :)  nästan 1kvm stort. Kommer att skaffa en till om några månader sen tänkte jag så hon får en kompis!

2013-03-04
17:30:15

Måndag
ja idag var det Måndag igen! :) har varit hos en coach idag och pratat om vad jag vill göra med mitt liv. Pratade om studierna och det kändes rätt bra och roligt med att börja plugga igen. Men nu gäller de först o främmst att hitta ngt jobb för sommaren.
Nu sitter jag och försöker spela in en a capella inspelning med låten "Nu seglar vi in" som Rikard Wolff gjort. Va längesen jag spelade in något nu så får se hur det går :P
 
Har köpt sand och gjort en sista sanering av terrarierna idag. så om någon dag ska skäggis få flytta in i sitt nya hem :)

2013-03-03
20:54:00

Min garderobsblomma "Zamioculcas Zamifolia"
Idag såg jag på min gaderobsblomma eller "Zamioculcas Zamifolia" som den heter på latin att det kommit fram en blomma :D jag visste inte att de kunde blomma ens och de har det inte gjort på de åren jag har haft den :D Men den har växt riktigt fint och jag har fått dela av den till 2 bara för den blev så stor. 
Så jag får säga duktig blomma! xD
Jag upptäckte också nu att den såg ut som något helt annat men jaa skratta den som vill, men ja e iallafall stolt för han! xD HAHAHA
 

2013-03-02
23:31:19

Tycker han e riktigt bra!! :D

2013-03-01
00:55:00

"Torka aldrig tårar utan handskar"
Har precis sett klart på sista delen av "Torka aldrig tårar utan handskar" som Jonas Gardell skrivit manus på. Den gav verkligen starka känslor. Mycket sorg och hur jobbet det var när Aids kom och började spridas. Men även om den va sorglig så fanns det mycket glädje också. 
Tänk vilket motstånd det har varit för HBT personer och hur svårt det varit för dem att få vara sig själva och få bli kära i den de vill. Att det skulle vara så svårt och få vara fri utan att andra skulle se ner på en som en skam och som en sjuk person. Tänk att det tidigare har setts som ett brott att vara homosexuell. Jag tycker det är svårt att förstå hur man kan vara så rädd för homosexuella och Bisexuella personer. Tänk om det hade varit tvärt om och att det hade varit ett brott att vara hetrosexuell? visst det hade varit svårare för barn att bli till och man hade fått hitta andra sätt att få barn. Men tänk om det inte alltid var meningen för ett par att få barn? vad gör det då om det är 2 killar som är tillsammans eller 2 tjejer som är tillsammans och älskar varandra? Plus att idag kan man få barn på andra sätt. Visst det kanske kan vara jobbigt för ett barn att växa upp med ett homosexuellt par som föräldrar vad gäller exempelvis mobbing på skola osv. Men vad skulle den mobbingen isåfall komma ifrån? Jo att det idag ses som konstigt, annorlunda och även ibland fel att vara homo, bi eller transperson.
Idag är det lättare att vara HBT person men det finns fortfarande starka fördommar och motstånd från människor runt omkring. Om ett hetro par skulle kyssa varandra på stan så skulle folk knappt reagera på det. Men om 2 killar skulle göra det så skulle det väcka stor uppmärksamhet och många skulle tycka det var mycket opassande uppträdande. Kanske om man var på riktigt fel plats fått stryk och bli misshandlad för det.
Jag vet en person jag pratade med för några år sedan som berättade om hur han hade slagit ner homosexuella personer i stockholm. Hur mycket som är sant vet jag inte i det han berättade då jag inte bevittnat det, men om det stämmer så är det så hemskt! Att bli ner slagen och misshandlad för att man inte följa alla normer i samhället utan råkar gilla en person av samma kön! 
 
Ne nu får det allt bli en skärpning tycker jag! Livet är väl inte till för att man ska bli tvingad till att leva som en marionettdocka uppbyggd av samhällets alla regler på vem man får bli kär i, hur man klär sig eller är som person! Vore de inte bätte att förstå att vi alla är olika och acceptera och stötta varandra för dem vi är? Kärlek har inget manus, det är något man känner och som bara finns som den är!